Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Azerbaidjan

A A A

Noutăţile Ambasadei

21/01/2020 | Noutăți

Sărbătorirea Zilei Naționale a Culturii şi Zilei Diplomatului cu comunitatea moldovenească la Ambasada Republicii Moldova în Republica Azerbaidjan

Pe data 17 ianuarie curent în incinta Ambasadei de la Baku a avut loc un eveniment dedicat Zilei Naționale a Culturii şi Zilei Diplomatului la care au participat membrii comunității moldoveneşti din Azerbaidjan, precum şi reprezentanți ai misiunilor diplomatice ale României, Ucrainei şi Bulgariei.

Evenimentul a început cu un cuvânt de salut al Însărcinatul cu afaceri a.i. Zoreana Muţac...Read more

18/12/2019 | Noutăți

Întrevederea Ambasadorului Gheorghe Leucă cu Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Azerbaidjan Elmar Mammadyarov

Pe data de 18 decembrie curent, Ambasadorul Republicii Moldova la Baku a avut o întrevedere cu Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Azerbaidjan Elmar Mammadyarov cu care a discutat stadiul actual al relațiilor și cooperării bilaterale între cele două țări și perspectivele de consolidare a acestora în special pe domeniile prioritare de interes reciproc.

În particular pe...Read more

13/12/2019 | Noutăți

Deschiderea sezonului sărbătorilor de iarna

La 6 decembrie curent în incinta Ambasadei a avut loc întâlnirea cu membrii comunității moldovenești la Baku, care a marcat deschiderea sezonului sărbătorilor de iarna.

Evenimentul a început cu o alocuțiune a șefului misiunii, însoțită de o prezentare foto și video a activităților, în special culturale desfășurate de Ambasadă pe parcursul anului cu participarea membrilor comunității...Read more

11/12/2019 | Noutăți

Întâlnirea Ambasadorului Gheorghe Leucă cu Ministrul Afacerilor Externe al Georgiei David Zalkaliani

La 10 decembrie 2019, Ambasadorul Gheorghe Leucă a avut o întâlnire cu Ministrul Afacerilor Externe al al Georgiei David Zalkaliani cu care a discutat stadiul actual și perspectivele de consolidare a relațiilor și cooperării pe multiple planuri dintre Republica Moldova și Georgia.

În particular au fost discutate aspecte importante ale avansării în continuare a dialogului politic,...Read more

Subscribe to Noutăţile Ambasadei

Noutăţile MAEIE

23/01/20 | Comunicate de presa

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene recomandă cetăţenilor Republicii Moldova evitarea temporară a deplasărilor în provincia Hubei, Republica Populară Chineză, urmare izbucnirii focarului de pneumonie virală (coronavirus).

23/01/20 | Comunicate de presa

Secretarul de Stat Tatiana Molcean participă, în perioada 20-24 ianuarie, la cel de-al 12-a Summit al Forumului Global pentru Migrație și Dezvoltare (GFMD), care are loc în Quito, Ecuador. 

21/01/20 | Comunicate de presa

21 ianuarie 2020, Chișinău - Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Aureliu Ciocoi l-a primit astăzi pe Reprezentantul Special al Președintelui în exercițiu al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, ambasadorul Thomas Mayr-Harting, aflat într-o vizită de lucru în Republica Moldova, în perioada 21-23 ianuarie.

21/01/20 | Comunicate de presa

21 ianuarie 2020, Chișinău – Reforma justiției inițiată de Guvernul Republicii Moldova a fost discutată astăzi de Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Aureliu Ciocoi cu membrii Grupului de lucru ad-hoc al Consiliului Europei (CoE) condus de Șeful Directoratului General pentru Drepturile Omului și Statul de Drept, Christos Giakoumopoulos, aflat