Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Azerbaidjan

A A A

Ambasador

Stimați vizitatori,

Bine ați venit pe pagina web a Ambasadei Republicii Moldova în Republica Azerbaidjan, prin cumul Georgia, Republica Islamică Iran și Republica India.

Relațiile bilaterale între Moldova și statele de acreditare se dezvoltă într-un ritm dinamic, între țări existând o cooperare multidimensională, atât pe plan bilateral, multilateral, cât și în cadrul organizațiilor internaționale.

Țările de acreditare acoperite de către Ambasada Republicii Moldova la Baku întotdeauna au fost state partenere de încredere ale Moldovei, acordându-i asistență valoroasă în procesul de modernizare al societății și cel de realizare al reformelor.

Ambasada noastră își propune să contribuie la aprofundarea dialogului politic, intensificarea cooperării comercial-economice, dezvoltarea și diversificarea colaborării în domeniile apărării, culturii, educației, științei, precum și în alte sfere, cu Azerbaidjan, Georgia, Iran și India.

O altă prioritate în activitatea Ambasadei este marcată de reprezentarea și protejarea intereselor cetățenilor moldoveni aflați în statele de acreditare (Republica Azerbaidjan, Georgia, Republica Islamică Iran și Republica India). Dorim să rămânem deschiși pentru comunitatea noastră și să depunem eforturi comune întru promovarea valorilor și tradițiilor poporului moldovenesc și a imaginii Republicii Moldova.

Pagina noastră web vă pune la dispoziție informații utile despre Republica Moldova, cooperarea cu statele de acreditare, activitatea Ambasadei, asistența consulară și relațiile cu diaspora moldovenească.

Vă mulțumim că, ați accesat această pagină web și vom aprecia eventualele sugestii și propuneri menite să îmbunătățească interacțiunea cu Ambasada.

Cu respect,

Alexandr Esaulenco,

Ambasador

CV

CV